(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Valkeakoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi? Haluaisitko päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme nyt motivoituneita SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme VALKEAKOSKELLE.


Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Työtä tehdään vaativassa teollisuusympäristössä siivouskoneita apuna käyttäen. Pääsääntöisten siivoustehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä kerryttämään kokemusta myös muissa tehtävissä oman kiinnostuksesi mukaan kuten aulapalvelussa ja viheralueiden hoidossa. Etsimme tekijöitä erikseen arkityöhön ja viikonlopuille. Arkityössä työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5 - 15 välillä. Viikonlopputöissä työvuorot sijoittuvat la-su klo 7 - 12 välille. Viikonlopputehtävässä sinulla on myös mahdollisuus kerryttää lisätunteja arkipäivisin. Molemmissa tehtävissä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Töitä tulee olemaan viikoittain 0 - 37,5 tuntia ja työpäivien pituus on 4 - 7,5 tuntia.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaisen suomen kielen taidon. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tähän tehtävään tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaryhmän 3 mukaisen palkkauksen (11,43€/h). Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen ida.marin@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -