(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Välikylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Asutko Jäälissä? Asutko Välikylässä?

Etsimme nyt kahta SIIVOOJAA Oulun ja Kiimingin rajalle Välikylään.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset siivoustehtävät leipomoympäristössä. Työtä tehdään ma-pe, jokatoinen viikko työpäivänä on myös lauantai, työaika sijoittuu tehtäväksi 5-14 välillä. Työtunteja kertyy 90 tuntia kolmessa viikossa. Työsuhde on vakituinen.


Toivomme, että sinulla on kokemusta vähintään vuosi siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä joustavaa sekä reipasta asennetta työn tekoon. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin sekä hygieniapassin. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Huomioithan kohteen sijainnin sijaitsevan n.10 km päässä Oulun keskustasta. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2020.
Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi / 0407769945.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -