Siivoojia vakituisiin työsuhteisiin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Kiinnostaako sinua pidempikestoiset puhtaanapidon tehtävät? Etsitkö aktiivista ja fyysistä työtä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJIA vakituisiin työsuhteisiin Turkuun ja lähialueille.

Siivoojana työtehtäviisi kuuluu yleisten tai julkisten tilojen ylläpitosiivousta asiakaskohteen mukaan. Tällä hetkellä etsimme siivoojia erityisesti lääkäriasemien-, toimistojen- ja ravintoloiden puhtaanapidon tehtäviin. Tarjolla on kokoaikaista sekä osa-aikaista työtä kohteista riippuen. Työajat sijoittuvat joko arkipäiviin tai osassa kohteista myös viikonloppuihin. Tehtävät ovat vakituisia ja alkavat mahdollisimman pian. Osassa kohteissa aloitukset sijoittuvat myös heinä- elokuulle. 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta puhtaanapidon tehtävistä sekä reipasta ja palveluhenkistä asennetta. Joissain kohteissa oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. 

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, hyvät työvälineet, yksityisen työterveyshuollon sekä Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään! Työtä voit tehdä osa-aikaisesti, kokoaikaisesti tai viikonloppupainotteisesti.  

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Meitä kiinnostaa kuulla, millaista työtä ensisijaisesti etsit, milloin pystyisit aloittamaan ja millaisessa kohteessa mieluiten työskentelisit. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja kohteista antaa HR-konsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot