(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vakituisiin tehtäviin, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Motivoidutko työssäsi kättesi jäljestä ja liikkuvasta työstä? Etsitkö itsellesi vakaata työsuhdetta tai uusia ammatillisia haasteita? Hienoa! Meillä on sinulle tarjota vakituista päivätyötä puhtaanapidon työtehtävissä.

Etsimme nyt motivoituneita siivousalan ammattilaisia tai alalle pyrkiviä eri puhtaanapidon toimeksiantoihin Kuopion seudulle.

Siivoojana työtehtäviisi kuuluvat eri kiinteistöjen porrastilojen ja yleisten tilojen siivous. Työ on kokoaikaista päivätyötä, jota tehdään maanantaista perjantaihin. Kohteet sijaitsevat Kuopion alueella ja liikkuvan työn vuoksi eduksesi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja motivaatio työtä kohtaan. Olet sitten siivousalan kokenut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella, haemme Sinua joka sitoudut pidemmäksikin aikaa asiakkaidemme tiimeihin. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo haun aikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.