(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haluatko nähdä työsi jäljen ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö vakituseen siivoustyöhön?

Haemme kokenutta SIIVOOJAA Vaasaan pitkäaikaseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Työkohteina on ylläpitosiivousta toimisto- ja taukotiloissa sekä mahdollisesti tuotantotiloissa. Tällä hetkellä tarjolla on kokoaikaista päivätyötä.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Ajokortti ja oma auto sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Töihin on mahdollisuus päästä heti.

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 15.8.2020. Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä