(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haluatko nähdä työsi jäljen ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA vakituiseen työsuhteeseen Porin ja Harjavallan alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivoustöitä ja työkohteina voi olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa, kouluissa tai vaikkapa tuotantotiloissa. Tällä hetkellä tarjolla on kokoaikaista työtä (30 - 37,5 h/viikko), mutta joustamme työtuntien suhteen hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta tarkoitus on myöhemmin siirtyä asiakkaan kirjoille.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Töihin on mahdollisuus päästä heti.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 15.9.2019. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi