(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Haluatko nähdä työsi jäljen ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö vakituisiin siivoustöihin?

Haemme kokeneita SIIVOOJIA Vaasaan pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivoustöitä ja työkohteina voi olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa, kouluissa tai vaikkapa tuotantotiloissa. Tällä hetkellä tarjolla on kokoaikaista päivätyötä, mutta joustamme työtuntien suhteen hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Töihin on mahdollisuus päästä heti.

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 23.8.2019. Voit liittää mukaan CV:si. Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi