(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2018

Oletko puhdistusalan ammattilainen ja etsit vakituista työsuhdetta? Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA Kuopion alueelle useampaan eri kohteeseen.

Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti julkisten tilojen ja toimistojen siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös ajoittaiset perussiivoustyöt. Tarjoamme vakituisen työn mukavissa työympäristöissä.

Työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen välille ma - pe, / 05 -14.00 / 12 -20 / 19 -23.00

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus ylläpitosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.
Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Auton käyttö katsotaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaista ja vakaata työsuhdetta Kuopion keskustan tuntumissa sijaitsevissa kohteissa sekä luotettavan ja hyvän työnantajan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Mainitse myös hakemuksessasi mikä työaika sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat Heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää Miia Tarvaiselta p. 050 362 3984/ miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi