(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Oletko puhdistusalan ammattilainen ja etsit vakituista työsuhdetta? Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA Kuopion alueelle kahteen eri kohteeseen.

Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti julkisten tilojen ja toimistojen siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös ajoittaiset perussiivoustyöt. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn mukavassa työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat välille ma - pe klo 05.30 - 14. Työt alkavat Heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus koulu- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Auton käyttö katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme kokoaikaista ja vakaata työsuhdetta Kuopion keskustan tuntumassa sijaitsevissa kohteissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi auton käyttömahdollisuus. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.