(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia, vakituinen päivätyö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Motivoidutko työssäsi kättesi jäljestä ja liikkuvasta työstä? Etsitkö itsellesi vakaata työsuhdetta tai uusia ammatillisia haasteita? Hienoa! Meillä on sinulle tarjota vakituista päivätyötä puhtaanapidon työtehtävissä.

Etsimme nyt motivoituneita siivousalan osaajia tai alalle pyrkiviä puhtaanapidon tehtäviin Kuopioon.

Siivoojana työtehtäviisi kuuluvat eri kiinteistöjen porrastilojen ja yleisten tilojen siivous. Työ on kokoaikaista päivätyötä, jota tehdään maanantaista perjantaihin. Kohteet sijaitsevat Kuopion alueella ja liikkuvan työn vuoksi tarvitset omaa autoa. Kilometrikorvaus maksetaan työkohteiden välillä omaa autoa käytettäessä. Palkkaus määräytyy kiinteistöalan tes mukaisesti.

Arvostamme kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja motivaatio työtä kohtaan. Haemme Sinua joka sitoudut pidemmäksikin aikaa asiakkaamme reippaaseen ja iloiseen tiimiin. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa.

KIINNOSTUITKO?

Hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo haun aikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään tammikuun aikana 2021.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä