(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsitkö vakituista työtä tilojen puhtaanapidon parista? Omaatko jo kokemusta siivouksen parissa työskentelystä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme itsenäisiä ja tarkkoja SIIVOOJIA Vaasaan!


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksesta. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja lauantaille klo 6:00-20:00 välille. Työtunteja kertyy viikossa sopimuksen mukaan 10-25h.


Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet kouluttautunut tai kouluttautumassa alalle, voit olla etsimämme henkilö! Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Toivomme sinulta myös joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys, ja se tulee olla hyväksytty ennen kuin työsuhde voi alkaa.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 25.11.2020 asti. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –