(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018 

Nautitko tarkasta työstä, jossa näet kättesi jäljen? Olet sitten vastavalmistunut, välivuotta viettävä tai kokenut ammattilainen sovellut hakemaan tarjoamaamme tehtävää.


Etsimme oikealla asenteella varustettuja työntekijöitä SIIVOUSTEHTÄVIIN vakituisiin työsuhteisiin. Työ sisältää ylläpitosiivousta  asiakasympäristöissämme. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti aamu,-ja päivävuoroihin arkipäivisin, satunnaisesti voit tehdä myös viikonloppuvuoroja. Työtunteja sinulle kertyy viikkotasolla 30-37,5h/vk.

Tässä on tilaisuutesi työskennellä alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä. Meillä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi – niin ylös, alas kuin sivulle.


Emme vaadi pitkää CV luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia perehdytyksessämme ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus, B-ajokortti sekä suomen kielen taito. Tulemme lisäksi teettämään valituille henkilöille turvallisuusselvityksen.


Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 31.8.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.


Osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on ISS:n tärkein pääoma ja liiketoimintastrategian perusta. Menestyksekäs ja asiakkaan tarpeet täyttävä palvelu edellyttää vahvaa panostusta henkilöstön hyvinvointiin ja kykyyn palvella asiakasta. Henkilöstön työterveyden, -turvallisuuden ja -kyvyn varmistaminen on keskeinen osa ISS:n johtamista ja päivittäistä toimintaa. Aiommekin olla numero yksi alallamme työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasioissa.