(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Vaasaan elokuulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko vielä kesätöitä vailla tai onko kesän jälkeen välivuosi edessä? Ei hätää, meillä on nyt avoimia työpaikkoja tarjolla VAASASSA!


Etsimme vielä kesälle ja syksylle reippaita ja oikealla asenteella varustettuja työntekijöitä SIIVOUSTEHTÄVIIN. Työ sisältää pääasiassa toimistosiivousta, työajat vaihtelevat kohteen mukaan, mutta työsuhde on vakituinen tai vaihtoehtoisesti määräaikainen elokuun 2018- räätälöidään juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva työsuhde.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Toivomme, että pystyisit työskentelemään tehtävässä vähintään elokuun ajan, jatkaa kesän jälkeen tai vaihtoehtoisesti aloittaa syksyllä. Jos olet pitämässä esimerkiksi välivuotta tai tarvitset lisäansiota, niin tässä on tilaisuutesi työskennellä alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä. Meillä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi.


Emme vaadi pitkää CV luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia perehdytyksessämme ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus, B-ajokortti sekä suomen kielen taito. Tulemme lisäksi teettämään valituille henkilöille turvallisuusselvityksen.


Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 31.7.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.


Osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on ISS:n tärkein pääoma ja liiketoimintastrategian perusta. Menestyksekäs ja asiakkaan tarpeet täyttävä palvelu edellyttää vahvaa panostusta henkilöstön hyvinvointiin ja kykyyn palvella asiakasta. Henkilöstön työterveyden, -turvallisuuden ja -kyvyn varmistaminen on keskeinen osa ISS:n johtamista ja päivittäistä toimintaa. Aiommekin olla numero yksi alallamme työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasioissa.