(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia uuteen tiimiin, uusiin tiloihin, Varkaus
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Nyt on huippu tilaisuus liittyä osaksi meidän ketterää kiertotalousfirmaamme, nimittäin meillä olisi tarjolla työtä uudessa inspiroivassa ympäristössä, jossa asiakkaiden viihtyvyys on ensiluokkaisen tärkeää. Haluaisitko sinä olla osa tätä merkityksellistä työtä? Me kasaamme nyt kokonaista joukkuetta huolehtimaan uudesta kohteestamme! Tule meille

 

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Varkauteen. Etsimme ammattitaitoisia siivoojia huolehtimaan asiakaskohteemme terveydenhuollon tilojen päivittäisestä puhtaanapidosta sekä ruokahuollosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteessa työskennellään kiertävissä vuoroissa maanantain ja sunnuntain välillä. Työajat sijoittuvat klo 4:00-22:00 välille, ja työaikoihin sinun on mahdollista vaikuttaa omilla toiveillasi. Pääosin tarjoamme kokoaikaista työaikaa sinulle, mutta myös osa-aikatyö on mahdollista! Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TESin mukainen, palkkaryhmä 4, eli 12€ tunnilta.

 

Mitä me odotamme sinulta? 

Tässä tehtävässä edellytetään puhtausalan tutkintoa, mutta mikäli sinulta ei sitä valmiiksi löydy, älä huoli, on tutkinto mahdollista suorittaa työn ohessa. Aikaisempi siivouskokemus on suuri plussa, jonka lisäksi motivoitunut ja iloinen asenne vievät sinut hyvin pitkälle. Hymyn tuominen niin tiimin kuin asiakkaidenkin kasvoille on erityisen tärkeää!

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Erityisesti upouudet, modernit, siistit ja viihtyisät tilat työn tekemiseen täysin uudessa kohteessa. Lisäksi tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä ja perehdytämme sinut huolella tehtäviisi. Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi mahdollistamalla kehityksesi siivousalan ammattilaiseksi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, joihin kuuluu muun muassa laaja työterveyshuolto sekä sairauskassa. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Tehtävä alkaa vuoden 2021 helmi-maaliskuun vaihteessa. Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Emme käsittele hakemuksia joulun pyhinä, mutta voit sen ehdottottomasti silloin käydä jättämässä!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää asiakasryhmän päällikölle Sari Hermanoffille sähköpostitse osoitteessa sari.hermanoff@lassila-tikanoja.fi tai soittamalla arkisin klo 8:00-16:00 välillä numeroon 050 383 8439. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin lisää!


ps. Etsimme tälle tiimille myös lähijohtajaa eli palvelumestaria vastaamaan esimiestyöstä kyseisessä kohteessa. Mikäli tunnet jonkun tai voisit itse olla etsimämme henkilö, pääset tutustumaan ja hakemaan tästä.