(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia uuteen kohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?
Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Kouvolassa.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset siivoustehtävät uudessa, 1.3.2018 alkavassa, asiakaskohteessamme. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kouvolan keskustassa. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu arkipäiviin klo 9:00-17:00 välille.  

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran käytännössä hankittua kokemusta siivoustyöstä. Kokemus peruspesuista sekä laitoshuoltajan tutkinto luetaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten olethan taustaltasi nuhteeton.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi  osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.3.2018, mutta laita hakemuksesi heti tänään: haastattelut aloitamme jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -