(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia uuteen asiakaskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Etsitkö töitä siivoustehtävien parissa? Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä sekä osaavia SIIVOOJIA uuteen asiakaskohteeseemme SEINÄJOELLE kouluympäristöön.


Tehtävässä toimit ylläpitosiivouksen parissa oppilaitosympäristössä. Alue, jossa toimit koostuu useammasta rakennuksesta, joten työpäiväsi saattaa rakentua esimerkiksi useampaa rakennusta siivotessa. Tehtävässä ei vaadita ajokorttia, joten liikkuminen alueelle onnistuu esimerkiksi kävellen tai pyörällä. Työaika sijoittuu arkipäiville kahteen vuoroon: aamuihin ja iltoihin. Näin ollen työajat tulevat ajoittumaan vaihtelevasti klo 6-21 välille. Erikseen sovittaessa saatat tehdä myös viikonloppuvuoroja satunnaisesti. Työtunteja sinulle kertyy 6-7,5h/pvä, 30-37,5h/vko. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen.


Tehtävään valituilta edellytämme tutkintoa puhdistuspalvelualalta, joten koulutukseltasi olet esim. laitos,-tai toimitilahuoltaja. Voit olla siis jo alalta valmistunut ammattilainen tai valmistumisen kynnyksellä oleva työnhakija. Tehtävässä hyödyt myös aiemmasta alan työkokemuksesta. Eduksesi on myös suoritettu ensiapukurssi, työturvallisuuskortti tai hygieniapassi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Koulutukset tehtäviin alkavat joulukuussa viikolla 51. Työ alkaa heti tammikuun alussa 2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -