(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tuusulaan
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista? Saatat olla etsimämme henkilö!


Haemme nyt joukkoomme uusia koko- ja osa-aikaisia SIIVOOJIA Tuusulaan!


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työkohteeet sijaitsevat Espoon alueella.
 
Työssä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja  ripeää ja varmaotteista työotetta ja suomen tai englannin kielen taitoa. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus on toivottavaa, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. B-kortti ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan hakijan eduksi.

Töitä on tarjolla elämäntilanteesi mukaan niin koko- kuin osa-aikaisesti. Työvuorot ovat ilta- (klo 14.00-22.00) sekä aamuvuorossa klo 6.00 (07.00)- 14.00 (15.00).  Kohteet sijaitsevat Tuusulan alueella.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).