Siivoojia Turun tiimiin!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Toimintamme lisääntyessä Turun tiimissämme on tilaa kokoaikaisille sekä osa-aikaisille siivoojille!


Etsimme tiimiimme siivoojia kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme mahdollisuuksia erilaisiin työsuhteisiin, esimerkiksi aamu- sekä iltavuoroihin erilaisin tuntimäärin. Voit ilmoittaa hakemuksessasi etsitkö kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot (laitoshuoltaja tai kiinteistöpalvelualan perustutkinto). Kohteissamme työskennellään asiakkaan läsnä ollessa, joten etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.  


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi ! Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.


Hakuaikaa on 31.5.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268359
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku