Siivoojia Turun seudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Etsitkö lisäansioita ja motivoidutko työssäsi, kun näet oman työn jäljen ja puhtaat pinnat? Hienoa! Jatka vain lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt keikkapooliimme ahkeria ja motivoituneita SIIVOOJIA Turun alueelle. 

Työtehtäviisi kuuluu yleisten tai julkisten tilojen ylläpitosiivousta asiakaskohteen mukaan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa. Tarjolla on niin kokoaikaista kuin osa-aikaistakin keikkaa ja keikkojen pituudet vaihtelevat muutamasta päivästä pidempiin sijaisuuksiin.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi luemme aikaisemman siivouskokemuksen sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Saat kerättyä arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kiinnostuksesi mukaan voit keikkailla myös meidän muiden toimialojen tehtävissä. 

Tule meille töihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Etsimme ensisijaisesti työntekijäitä, jotka pystyvät aloittamaan tehtävässä nopealla aikataululla ja ovat kiinnostuneita jatkamaan keikkailua myös kesän jälkeen. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot