(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Turun IKEA-tavarataloon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Turun IKEA- tavarataloon jo hieman siivouksesta kokemusta kartuttaneita ja iloisia
 
SIIVOOJIA
 
Vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työvuorot painottuvat viikonlopulle ja työskentelet joko aamu- tai iltavuorossa muutaman tunnin ajan. Tämä homma sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle, jolle osa-aikainen työ käy muuten hyvin elämäntilanteeseesi. Tulevaan työpaikkaasi pääsee näppärästi myös julkisilla liikenteellä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä heinäkuun aikana.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden siivoamalla tavaratalon kaikkia tiloja, mukaan lukien keittiöt. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta tai laitoshuoltajan koulutus. Olet asiakaspalveluhenkinen ja avulias tiimipelaaja.  Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ei kulu huonoilla välineillä tuhraamiseen. Odotamme, että sinulla on hyvä suomen kielen taito ja kaikki muu kielitaito on plussaa. 
   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme ja luemme hakemuksia hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 27.6. 
   
Heräsikö sinulle kysymyksiä? Lisätietoja tästä kivasta pestistä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com.