(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Turkuun ja Parisille
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Haemme kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Turkuun ja Paraisille. 

Siivoojana huolehdit asiakaskohteidemme päivittäisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Paraisilla asiakaskohteet ovat mm. päiväkoteja, kouluja, palvelutaloja ja urheiluhallia. Turussa asiakaskohteet ovat mm. toimistotiloja, kauppahallia ja virastotaloa. Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä. Työajat vaihtelevat asiakaskohteista riippuen, osassa kohteita työskennellään iltaisin ja toisissa työt aloitetaan aamuisin jo kuudelta. Työt alkavat kesäkuussa. 

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, palveluhenkisyyttä ja suomen kielen osaamista. Kokemus siivoustehtäväistä ja/tai siivousalan koulutus on merkittävä etu. Joihinkin asiakaskohteisiin teetämme tehtävään valitusta henkilöstä suppean henkilöturvallisuusselvityksen ennen töiden aloitusta asiakaskohteen vaatimusten vuoksi. Elintarvikekohteissa hygieniapassi on pakollinen ja tietyissä kohteissa oma auto on välittämätön. 

Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 24.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen, ulla-maria.partanen@coor.com.