Siivoojia Tornioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
 

Tiimimme Torniossa kaipaa vahvistusta!

Haemme SIIVOOJAA Outokummun tehtaalle! Haemme niin kokoaikaisia (37,5h/viikko) kuin tarvittaessa töihin kutsuttavia tekijöitä. Työajat sijoittuvat arkipäiviin kl 7:00-15:00. Työsuhteet ovat määräaikaisia 30.06.2021 asti. Kerrothan hakemuksessasi haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä, ja minä aikoina voisit työskennellä.

Vaikka luemme kokemuksen ja koulutuksen eduksi, ASENNE ratkaisee! Siivoustyö on fyysistä ja tässä kohteessa liikutaan paljon, eli tarvitset hyvää fyysistä kuntoa. Kohde sijaitsee haastavien kulkuyhteyksien päässä, eikä kohteeseen ole julkista liikennettä, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työhön pääsyä. Turvallisuus on tärkeimpiä arvojamme, ja turvakoulutukset järjestetään joko suomeksi tai englanniksi - sinun tulisi siis hallita ainakin toinen näistä kielistä hyvin. Myös käytännön työssä työturvallisuus näkyy päivittäin ja onkin tärkeää, että ymmärrät suojatumisen merkityksen osana turvallista työotetta. 

Tässä uniikissa tehdaskohteessa sinua tukevat mahtavat työkaverit, jotka perehdyttävät sinut kattavasti tehtävään. 

Heräsikö mielenkiintosi? Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaika on 31.1.2021 asti, mutta haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä - älä siis aikaile!


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä..
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot