Siivoojia Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tornioon
 
SIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat vuoroviikoin aamussa 6-14 tai illassa 13-21. Aloitus tehtävässä on helmikuun puolivälissä.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa kauppakeskuksen asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyisyyden siivoamalla kauppakeskuksen yleisiä tiloja ja liiketiloja. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja.
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.
 
Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka käsitellä sekä huoltaa erilaisia pintoja ja tiloja. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen päältä ajettavalla siivouskoneella ajamisesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet joilla työskentely on mukavaa ja tehokasta.
Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelija sekä mukava työkaveri. Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 2.2.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 7-15 palvelupäällikkö Ilpo Isomäki p. 040 301 3606.

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot