(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia toimistokohteisiin Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen? Pidätkö tarkkuutta vaativasta, fyysisestä työstä? <!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Etsimme kahta ripeiäotteista SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen JYVÄSKYLÄN YLISTÖNMÄELLE.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistokohteessa Ylistönmäellä Jyväskylässä. Työajat sijoittuvat ma – pe klo 5 – 14 välille. Osa-aikaisessa työsuhteessa työtunteja päivässä on 4 -5h. Etsimme työntekijöitä myös kokoaikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikaisiin töihin pääset käsiksi vaikka heti, Kokoaikaiset työsuhteet alkavat elokuussa 2020. Kaikki työsuhteet ovat määräaikaisia 31.12.2020 asti. Kohteeseen liikkuminen julkisilla ei ole mahdollista aamuvarhain, joten toivomme, että sinulla on ajokortti ja oman kulkupelin käyttömahdollisuus.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään puolen vuoden työkokemus siivoustehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Korkean laadun sekä asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, sinun on päivittäin pystyttävä organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaamme kanssa. Olet tarkkaotteinen ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Katsomme eduksesi työturvallisuuskortin ja hygieniapassin. Lisäksi työssä toimimiseen tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! 


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 30.7.2020. Haastattelemme jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Osa-aikaiset työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kokoaikaiset työsuhteet alkavatt elokuussa 2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –