(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia toimistokohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Joensuuhun.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta vaihtelevissa toimistoympäristöissä. Työsuhde on määräaikainen 31.10.2018 asti ja saattaa jatkua mahdollisesti myös tämän jälkeen. Työ on osapäivätyö ja sijoittuu tehtäväksi arkisin sekä lauantaisin alkaen klo 6.00 ja loppuen klo 23.00, päivätuntimäärän ollen näin 4-6h ja viikkotuntimäärän 20-30h. Toivomme myös valituilta henkilöiltä joustavuutta työaikojen suhteen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutuksen katsomme eduksi. Eduksi katsomme myös oman auton käyttö mahdollisuuden. Edellytämme nuhteetonta taustaa ja tulemmekin teettämään valituille henkilöille suppean turvallisuusselvityksen.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.
Hakuaika päättyy 8.4.2018. 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -