(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia toimisto – ja tuotantotilojen puhtaanapitoon Olkiluotoon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Vahvistamme Rauman yksikköämme. Etsimme siivoojia toimisto – ja tuotantotilojen puhtaanapitoon vahvistamaan tiimiämme Olkiluodossa.

Olkiluodon voimala alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja moitteetonta rikosrekisteriä. Valitulle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.


Siivoojana tulet toimimaan osana puhtaanapitopalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.8.2020 saakka. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7.00-15.00 välille.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo:9.00-13.00 palveluesimies Janica Hirvoselta puh. 044-7978716. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen janica.hirvonen@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian mahdollisen turvallisuusselvityksen käsittelyajan vuoksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.