(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia/ tilahuoltajia Cafe Amandaan Helsinkiin (88)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja historiaa kunniottavien, mutta nykyaikaisten tilojen puhtaanapidosta?

Haemme Amandaan aurinkoista ja ahkeraa

tilahuoltajaa/siivoojaa

Amanda on monipalvelukohde Helsingin ydinkeskustassa eteläesplanadilla.
Amanassa on kahvila-viinibaari, kokous- ja juhlapalvelut sekä aula- ja siivouspalvelut.

Siivottavia tiloja ovat mm. toimisto-, ravintola-, juhla- ja kokoustilat sekä saunat, uima-allasosasto, kuntosali, portaat, sosiaali- ja wc-tilat sekä yleiset tilat. Työssäsi käytät erilaisia siivouskoneita. Olet tärkeä osa Amandan huipputiimiä, jossa autamme toinen toisiamme.

Amanda on arvokiinteistö, jolla on perinteikäs historia. Amandassa moderni desing-sisustus kohtaa arvokiinteistön charmin. Talo on sisältä täysin uudistettu ja palvelee kansainvälisiä yrityksiä ja asiakkaita.

Tutustu Amandaan:
www.cafeamanda.fi
www.amanda.fi
https://www.youtube.com/channel/UCzMlfomppiGSfjBM4gcjMaQ

Odotamme

Toivomme, että sinulla on siivousalan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pärjäät työssäsi suomen kielellä. Olet joustava, ahkera ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet innokas osallistumaan tarvittaessa myös kohteen muihin tehtäviin kuten kokouspalvelun tai kahvilan avustaviin tehtäviin. Olet valmis tekemään vuoroja myös Helsingin keskustan alueen muissa kohteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 14.00 – 23.00 välille. Tarvittaessa teet myös aamu- ja viikonloppuvuoroja. Työvuorot sekä työaika täsmentyvät myöhemmin. 

Työ alkaa elokuussa 2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Sirpa Lyytikäinen sirpa.lyytikainen@sodexo.com tai aluevastaava Jarno Sorasahi jarno.sorasahi@sodexo.com