(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia/ tilahuoltajia Cafe Amandaan Helsinkiin (1222)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja historiaa kunnioittavien, mutta nykyaikaisten tilojen puhtaanapidosta?

Haemme marraskuussa Etelä-Esplanadille avattavaan Cafe Amandaan aurinkoista 

Siivoojia/ Tilahuoltajia

Cafe Amandaan tulee kahvila-viinibaari, kokous- ja juhlapalvelut sekä aula- ja siivouspalvelut.

Siivottavia tiloja ovat mm. toimisto-, ravintola-, juhla- ja kokoustilat sekä saunat, uima-allasosasto, portaat, sosiaali- ja wc-tilat sekä yleiset tilat. Työssäsi käytät erilaisia siivouskoneita. Olet tärkeä osa Amandan huipputiimiä, jossa autamme toinen toisiamme.

Amanda on arvokiinteistö, jolla on perinteikäs historia. Amandassa moderni desing-sisustus kohtaa arvokiinteistön charmin. Talo on sisältä täysin uudistettu ja tulee palvelemaan kansainvälisiä yrityksiä ja asiakkaita. Tutustu Amanda-kiinteistöön tästä: https://toimitilat.varma.fi/kiinteistot/helsinki-espan-amanda

Odotamme

Toivomme, että sinulla on siivousalan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pärjäät työssäsi suomen kielellä. Olet joustava, ahkera ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet innokas osallistumaan tarvittaessa myös kohteen muihin tehtäviin kuten kokouspalvelun tai kahvilan avustaviin tehtäviin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävät ovat vakinaisia ja osa- tai kokoaikaisia, osa-aikaisessa työsuhteessa työtunteja on keskimäärin noin 70h/3-viikossa. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 14.00-23.00 välille. Tarvittaessa teet myös päivä- ja viikonloppuvuoroja. Työvuorot sekä työaika täsmentyvät myöhemmin.  

Olet valmis tekemään vuoroja myös muissa Helsingin keskustan kohteissa tarvittaessa.
 

Työ alkaa Joulukuun 2018 ja Helmikuun 2019 välillä sopimuksen mukaan. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Johanna Hakkarainen johanna.hakkarainen@sodexo.com tai aluevastaava Jarno Sorasahi jarno.sorasahi@sodexo.com