(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia terveydenhuollon kohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme nyt tarkkaan työhön kykeneviä SIIVOOJIA Helsinkiin. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta lääkärikeskus- ja sairaalaympäristössä. Työaika sijoittuu klo 6 - 22 välille. Tarjoamme vakituisia töitä kokoaikaisille. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta terveydenhuoltoalan kohteesta vähintään vuoden ajalta sekä kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan koulutusta. Kokemus leikkaussalien siivouksesta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn sekä ISS Palveluiden erittäin hyvät koulutusmahdollisuudet. Työstä maksetaan kipa tes:n mukaan 10,67 €/ tunti ja leikkaussalien siivouksesta  12,97 €/ tunti. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.5.2019. Työ alkaa toukokuussa. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -