Siivoojia terveydenhuollon kohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme nyt tarkkaan työhön kykeneviä SIIVOOJIA Helsinkiin. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta lääkärikeskus- ja sairaalaympäristössä. Työaika sijoittuu klo 6 - 22 välille. Tarjoamme vakituisia töitä kokoaikaisille. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta terveydenhuoltoalan kohteesta vähintään vuoden ajalta sekä kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan koulutusta. Kokemus leikkaussalien siivouksesta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn sekä ISS Palveluiden erittäin hyvät koulutusmahdollisuudet. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2019. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247164
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki