(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia teollisuusympäristöön Kilpilahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme nyt tekemisen meiningillä ja reippaalla asenteella varustettuja SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Kilpilahteen. 

Työtehtävässä huolehditaan ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15 välille.  Kaikki aiempi siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Kuitenkin kokemusta ja koulutusta tärkeämpää on oikeanlainen asenne työntekoon ja kyky tehdä fyysistä työtä. Tehtävään valittavalta edellytämme nuhteetonta taustaa sekä suomen kielen taitoa. Jos sinulla on työturvallisuuskortti ja ajokortti, niin kerrothan siitä meille hakemuksessasi.  

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity iloiseen joukkoomme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.6.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.