(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia teollisuussiivoukseen Poriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Etsimme kahta teollisuussiivoojaa vahvistamaan Porin tiimiämme vuoden 2018 loppuun saakka.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous teollisuusympäristössä. Työsuhde on osa- ja määräaikainen 29.12.2018 saakka, mutta töitä saattaa olla tarjolla tämän jälkeenkin. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-17.00 välisenä aikana. Työ sisältää satunnaisesti myös viikonloppuvuoroja. Työtunteja kertyy 7 tuntia päivässä ja 35 tuntia viikossa. 


Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää peruskuntoa ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Tehtävään soveltuva tutkinto kuten laitos- tai toimitilahuoltajan tutkinnot lasketaan eduksesi. Toivomme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa, reipasta palveluasennetta sekä joustavuutta työajoissa, joka näkyy valmiutena tehdä satunnaisia viikonloppuvuoroja.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.8.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

ISS   siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta   ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä   siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla   asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo   ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.