Siivoojia teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme IMATRALLE useita SIIVOOJIA vastaamaan siivouksesta teollisuusympäristössä!


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6:00-18:00 välillä. Toivomme kuitenkin avointa mieltä ja joustavuutta työaikojen suhteen tarvittaessa. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.


Meille ISS:llä on tärkeää, että jokainen meistä pääsee töistä terveenä kotiin. Siksi painotammekin turvallista työotetta jokaisessa tehtävässämme. Onkin hienoa, jos olet jo suorittanut työturvallisuuskortin, mutta tarvittaessa voit kouluttautua meillä. Eduksi katsomme, jos sinulla on jo hieman käytännön kokemusta siivoustyöstä, myös koulutuksesta on toki hyötyä, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne: aito halu tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työtä tehdään teollisuusympäristössä, ja työ sisältää paljon liikkumista, joten sinulla tulee olla hyvä peruskunto. Asiakkaitamme palvellaan tässä kohteessa suomen kielellä, ja tästä syystä sinun tulee hallita kieli hyvin. Kohteen sijainnin huomioiden, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


ISS Palveluilla tarjoamme säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaikaa on 28.7.2021 asti, mutta lähetä toki hakemuksesi jo tänään, sillä voimme olla yhteydessä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun 2021 aikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot