Siivoojia teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021

Haemme nyt tarkalla työskentelyotteella varustettuja SIIVOOJIA Yaran tehtaalle Siilinjärvelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat Yaran tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen sekä porraskäytävien siivouksesta. Lisäksi työ sisältää jonkin verran tuotantopuolen siivousta. Kohteessa hygieenisyys ja työturvallisuus ovat erityisen tärkeitä. Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin 6 – 14. Töitä tehdään myös viikonloppuisin joka toinen kuukausi sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla vastuullinen ja asiakaslähtöinen työssäsi. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi. Tarvitset myös B- ajokortin, sillä liikut työssäsi ISS:n tuotannon autolla. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä puhdastilapassi katsotaan eduksesi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Tarjoamme sinulle
turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.6.2021ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464655
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Juankoski, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi