(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tekme Oy:lle
Tekme Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Tekme Oy
Tekme Oy kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin, ja olemme vahvasti mukana luomassa hyvää arkea kaupungin yli 66 000 asukkaalle, ja sen lisäksi tuhansille muille Kanta-Hämeen alueen asiakkaillemme.

Monialayrityksenä huolehdimme erilaisten kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Tarjoamme monipuolisia ateriapalveluita eri-ikäisten asiakkaiden makumieltymykset ja ravitsemustarpeet huomioon ottaen, ja helpotamme asiakkaidemme arkea käyttäjäpalveluihin kuuluvien asiointi-, toimisto-, viher-, vaihtomattopalveluiden avulla. Siivous- ja kiinteistöpalveluidemme sekä rakentamisen ammattilaiset huolehtivat ihmisten viihtyvyydestä aina sisätiloista pihapiireihin ja kiinteistöjen lähiympäristöihin. Logistiikkapalvelumme vapauttaa asiakkaillemme aikaa omaan palveluntuotantoon hoitaen koko logistiikkaketjun. Huolehdimme asiakkaan tarvitsemien tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, varastoinnin, kuljetukseen ja hyllytyksen. Linnan Ateriapalvelut Oy on osa Tekme perhettä.
Toimenkuva
Haemme siivoojia Tekme Oy:lle Hämeenlinnan talousalueella sijaitseviin kohteisiin eri pituisiin sijaisuuksiin. Työtehtäviin kuuluu mm. erilaisten julkisten tilojen kuten koulujen ja päiväkotien siivousta. Saat aina perehdytyksen työhösi työsuhteen alussa!
Odotamme sinulta
Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja kokemusta siivouskoneiden käytöstä. Jos sinulta löytyy reipasta ja vastuullista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, olet etsimämme henkilö! Osassa kohteissa oman auton käyttömahdollisuus on eduksi sijainnin vuoksi. Sinulla tulee olla suomen kielen taito.
Koulutus ja työkokemus
Laitoshuoltajan tai vastaava koulutus katsotaan eduksi, muttei ole kuitenkaan välttämätön.
Muut tiedot
Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin sekä aamu- ja ilta-aikaan, ja vuorot sovitaan aina erikseen. Osa kohteista sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille tai lisätyötä etsiville!
Kesto
Sijaisuuksia sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Essi Viljanen, essi.viljanen@vmp.fi, 0403075263
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.