(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia, Technopolis (Kalevantie)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA uuteen asiakaskohteeseemme TECHNOPOLIKSEEN. https://www.technopolis.fi

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Meillä vastaat kansainvälisen asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta pääasiassa arkisin. Työaika sijoittuu klo 6-18 välille. Kerrothan hakemuksessasi etsitkö koko- vai osa- aikaista työtä. Työsuhde on vakituinen.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2017. Työ alkaa 2.1.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa