(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia tavarataloon Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt tavarataloon iltavuoroon
 
SIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (15h/viikko) tai kokoaikainen (37,5h/viikko). Työvuorot sijoittuvat osa-aikaisessa työsuhteessa vaihdellen kaikille viikonpäiville iltavuoroon kello 18.45-21.45.  Kokoaikaisessa työsuhteessa työvuorot ovat arkisin kello 7-15. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Tämä tehtävä on siinäkin mielessä mainio, että pääset osaksi iloista ja tekevää porukkaa. Toivomme myös että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin me olemme. Vaikka työ onkin itsenäistä tarvittaessa kaverilta saa aina apua. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.
 
Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden siivoamalla tavaratalon varastotiloja. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta tai laitoshuoltajan koulutus. Eduksesi katsomme kokemuksen tavaratalosiivouksesta sekä yhdistelmäkoneen käytöstä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa. 
 
Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 1.3.2021 mennessä. Muistathan kertoa hakemuksellasi, oletko kiinnostunut koko- vai osa-aikaisesta tehtävästä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kirsi Venehsalo, 040 301 4015, klo 12-14 välillä.
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.