Siivoojia Tampereen keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä ja joustavia TÖIHIN TARVITTAESSA KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Tampereen keskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ostoskeskusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-22.00 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja töihin tarvittaessa kutsuttava. Työtunteja tehtävässä kertyy keikkaluontoisesti vaihdellen tarpeen mukaan.

Aikaisempi kokemus siivousalan työtehtävistä tai alan koulutus eivät ole välttämättömiä, sillä me perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tulet tarvitsemaan erittäin hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä reipasta asiakaspalveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 7.7.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot