(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tampereen IKEA-tavarataloon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työpaikkaa esimerkiksi opintojen oheen siivouksen parista? Luepa tämä ilmoitus tarkkaan, sillä haemme nyt Tampereen IKEA-tavaratalon tiimiimme tarvittaessa töihin kutsuttavia    SIIVOOJIA   Mitä työ pitää sisällään?
Työsuhteesi on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Olet tiimimme tärkeä lisäresurssi, sillä tuuraat muun muassa sairaspoissaoloja sekä lomalaisia. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville vaihdellen kello 6-24 välille. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joten tarvittaessa kaverilta saa aina apua.   Siivoajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tavaratalon asiakkaiden ja työntekijöiden miellyttävän vierailun ja työpäivän. Siivoustiimimme huolehtii tavaratalon kaikkien tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta viikon jokaisena päivänä. Siivottaviin tiloihin kuuluvat myös keittiö- ja varastotilat, joten erinomainen hygienia- ja turvallisuusajattelu sekä osaaminen ovat tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä.   Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksen parista ja reipas ote työhön. Olet iloinen asiakaspalvelija ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Puhut sujuvaa suomea tai englantia.
 
Kiinnostuitko tästä tehtävästä?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta voit laittaa meille hakemuksen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 9.12. Palvelupäällikkö Kati Vanhakangas vastaa mielellään kysymyksiisi työpaikasta sähköpostitse kati.vanhakangas@coor.com. Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).