(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tampereen alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ mukavassa työympäristössä? 

  

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt  

  

SIIVOOJIA

  

vakituiseen osa- ja kokoaikatyöhön Tampereen alueelle. Työssäsi pääset huolehtimaan erilaisten kohteiden ylläpitosiivouksesta. Kohteita on tarjolla eri puolilla Tamperetta, joten kerrothan hakemuksessasi, että millaisia töitä etsit ja mitkä ovat sinulle sopivat työajat ja työtunnit. Muutama kohteista vaatii auton ja ajokortin, mutta on myös kohteita, joissa niille ei ole tarvetta. Tarjolla on niin arkikohteita, kuin viikonlopputöitäkin.

  

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä! Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan TES:iä. 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. 

 

Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!