(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tampereelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Viihdytkö reipastahtisessa työssä, jossa voit omalla ammattitaidollasi tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?

Vahvistamme nyt Tampereen RTK-Palvelu Oy:n yksikköä ja etsimme SIIVOOJIA erilaisiin työkohteisiin ja monipuolisiin työvuoroihin. 

Tässä työssä ei tule tylsää, sillä pääset toimimaan osana osaavaa ryhmää ja työskentelemään mukavissa työkohteissa. Asiakastilamme ovat esimerkiksi terveydenhuollon-, julkisen liikenteen-, sekä tehdaskiinteistöjen kohteita.  Tarvittaessa liikut autolla kohteiden välillä, mutta jos et omista ajokorttia, se ei ole työllistymiselle este. 

Pääasia on, että olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi ja työhön annetaan kohdekohtainen perehdytys.  Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. 

Tarjoamme eri mittaisia työvuoroja päivätöistä yövuoroihin ja työtä on tarjolla kokoaikaisista osa-aikaisiin työsuhteisiin. 

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja millaisesta työstä olet kiinnostunut. Räätälöidään sinulle yhdessä sopivat työvuorot. 

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. 

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!  Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.01.2021. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: asiakaspalvelu.tampere@rtkpalvelu.fi