(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA vahvistamaan Tampereen tiimiämme.


Siivoojan tehtävässä vastaat useamman asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Työaika sijoittuu klo 06-13 välille. Työtunteja kertyy 5-7,5 päivässä ja 25-37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.

Työssä suoriutuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Oman auton käyttö helpottaa kohteiden välillä kulkemista. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavat työkaverit, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Toiminnassamme korostamme työturvallisuutta joten tahdomme, että jokainen työntekijämme saa työskennellä turvallisesti ja edistää oman ympäristönsä turvallisuutta. Näiden ominaisuuksien lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. 


Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.10.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.