(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tampereelle uuteen kohteeseen!
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Toimintamme laajentuessa etsimme nyt kesäkuun alussa alkavaan uuteen kohteeseemme Tampereelle
 
SIIVOOJIA
 
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Edellytämme, että sinulla on laitoshuoltajan tutkinto tai aikaisempaa siivouskokemusta.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia.
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille  Pääset mukaan avaustiimiin ja vaikuttamaan sitä kautta työnkuvaasi sekä työjärjestelyihin.   Työsuhteet ovat kaikki vakituisia. Kokoaikaiset työsuhteet 37,5h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Osa-aikaiset työsuhteet ovat 20h/viikko joko aamu- tai päivävuorossa. Kerrothan hakemuksessasi, mikä tuntimäärä sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.  
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Milloin ja miten voit hakea mukaan  Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 23.5.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Pirjo Vesa p.  010 234 2031