(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Tampereelle osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereelle asiakaspalveluhenkisiä    SIIVOOJIA    Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle elämäntilanteesi sopien joko osa- tai koko aikaisen vakituisen työsuhteen. Osa-aikaiset työsuhteet ovat 20 tuntia viikossa ja työt ovat arkisin, joko aamu- tai iltavuorossa kello 6-10 tai 15-21 . Kokoaikaisissa työajat ovat  6-14, 11-19 tai 12-20.  Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut osa-aikaisesta vai kokoaikaisesta tehtävästä ja oletko enemmän ilta- vai aamuvuorojen ystävä. Lähes kaikkiin kohteisiin on hyvät julkiset kulkuyhteydet.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja koulukohteiden siisteydestä ja puhtaudesta. Työ on ylläpito- ja perussiivousta. Kohteesta riippuen työtä tehdään joko yhdessä tai parityönä.  Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja hyvä siivoussilmä. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa,  fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuskorttia. Olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 15.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Vesa pirjo.vesa@coor.com.