Siivoojia talvisesonkiin, Lappi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin siivoojia sesongiksi 2021-2022!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme - miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Utsjoella, Luostolla, Ylläksellä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Siivojat voivat työskennellä kohteesta riippuen esimerkiksi hotellin kerroshoidon tehtävissä, mökkisiivouksessa, ravintolasiivouksessa tai lumityöntekijänä. Olitpa missä vaiheessa uraasi tahansa, tärkeintä on palveluhenkinen asenteesi, halu oppia uutta ja motivaatiosi työskentelyyn! 

Työ alkaa asiakasyritystemme tarpeen mukaan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Tarvittaessa myös asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi ja Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498392
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Lappi, Tampere, Oulu, Helsinki