(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Suomenlinnaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Nyt jos koskaan on osaavalle siivoojalle tarjolla ainutlaatuinen työympäristö! Etsimme 

 

SIIVOOJIA SUOMENLINNAAN

 

vakituisiin työsuhteisiin. Tehtäviisi kuuluu huolehtia porras-, sauna-, wc-, sosiaali- ja yleisötilojen siisteydestä tarkasti ja ammattitaitoisesti, arvokkaita vanhoja tiloja vaalien ja aurinkoista asiakaspalvelua unohtamatta. Kohteet sijaitsevat ympäri saarta ja niiden välillä liikutaan polkupyörällä. Hakusessa on ainakin kaksi kokoaikaista ja 2-4 osa-aikaista työntekijää. Aikaisimmat työvuorot alkavat klo 7 aamulla ja myöhäisimmät loppuvat klo 23 illalla. Töitä paiskitaan läpi viikon - kerrothan siis hakemuksessasi, milloin olisit käytettävissä! Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 mukainen.

 

Koska siivottaviin tiloihin kuuluu suojeltuja rakennuksia, odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja suurta huolellisuutta. Lisäksi toivomme avointa asennetta, itsenäistä työotetta ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin. Siivooja kohtaa työssään myös paljon asiakkaita, joten suomen kielen taito tulee tarpeen. 

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan vakityön ketterässä kiertotalousfirmassa. Panostamme esimiestyöhön ja tuemme henkilöstömme kouluttautumista työn ohella - tule siis meille rakentamaan itsesi näköinen ura! Haluamme, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella ja siksi tarjoamme sinulle henkilökuntaetuja mm. kuntosalijäsenyyksistä, kulttuuri- ja liikuntaseteleistä ja leffalipuista. Kirsikkana kakun päällä on vielä sairauskassamme, joka käytännössä tarkottaa paljon lakisääteistä työterveyshuoltoa kattavampia terveyspalveluja.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Hae työtä viivyttelemättä oheisen linkin kautta!

 

Vai kaipaatko lisätietoa? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.