(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Sodankylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Etsitkö pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa? Haluaisitko työskennellä täysin uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa?<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


YIT toteuttaa laajamittaisen ja pitkäkestoisen elinkaarihankkeen Sodankylän uudessa hyvinvointikeskuksessa. Etsimmekin nyt tähän uuteen asiakkuuteemme  asiakaspalvelulähtöistä, innokasta SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen.


Tässä tehtävässä vastaat upean uuden vasta valmistuneen asiakaskohteemme päivittäisistä ylläpitosiivoustehtävistä. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6-22 välillä. Aamuvuoro 6-14 iltavuoro klo 14-22. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Toivomme sinulla olevan  työkokemusta vastaavista tehtävistä mutta se ei ole välttämätöntä, perehdytämme ja tarjoamme myös kouluttautumis mahdollisuuden. Lisäksi arvostamme  asiakaspalvelualttiutta, energistä työotetta,  oma-aloitteisuutta sekä hyvää peruskuntoa. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa, sekä loistavan mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi.


Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme miellyttävää työympäristöä ja olla osana toteuttamassa hyvinvointikeskuksen asiakaskokemusta? 
Tutustu ISS Palveluiden kokonaispalveluratkaisuihin: https://www.youtube.com/watch?v=eJz6LMze9bE


 Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 2.4.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi / 0407769945. Ole rohkeasti yhteydessä!


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme yli 35 000 lounasta.