(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Sodankylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsitkö pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa? Haluaisitko työskennellä täysin uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa?<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


YIT toteuttaa laajamittaisen ja pitkäkestoisen elinkaarihankkeen Sodankylän uudessa hyvinvointikeskuksessa. Etsimmekin nyt tähän alkavaan asiakkuuteemme asiakaspalvelulähtöisiä, innokkaita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA vakituisiin työsuhteisiin.


Tässä tehtävässä vastaat upean uuden vasta valmistuvan asiakaskohteemme päivittäisistä ylläpitosiivoustehtävistä. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6-22 välillä. Aamuvuoro 6-14 iltavuoro klo 14-22. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävässä mahdollisuus aloittaa jo syyskuussa osa-aikaisena. Marraskuusta alkaen työ on kokopäivätyö ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.


Toivomme sinulla olevan vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä positiivinen asenne työntekoon. Lisäksi arvostamme erityisesti asiakaspalvelualttiutta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää peruskuntoa. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa, sekä loistavan mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi.


Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme miellyttävää työympäristöä ja olla osana toteuttamassa hyvinvointikeskuksen asiakaskokemusta? 
Tutustu ISS Palveluiden kokonaispalveluratkaisuihin: https://www.youtube.com/watch?v=eJz6LMze9bE


 Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.10.2019.  Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi / 040776 99 45. Ole rohkeasti yhteydessä!

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme yli 35 000 lounasta.