(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Sodankylään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustöihin?

Haemme osa-aikaista SIIVOOJAA asiakkaallemme Sodankylään.

Asiakkaamme huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Työtehtävät voivat olla eimerkiksi ylläpitosiivouksia asiakkaamme eri kohteissa.

Tärkeintä on halu oppia sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Hae paikkaa mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana, sillä työt alkavat jo syyskuun alussa.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi