(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Savonlinnaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Savonlinnaan.


Työssäsi vastaat monipuolisesta kohteesta Savonlinnan sydämessä. Pääset työskentelemään keskellä kesäistä juhlatunnelmaa ja näyttämään kykysi vauhdikkaassa sekä muuttuvassa festivaali ympäristössä. Kohteessa siivoat katsomoja, pukeutumistiloja, sosiaalitiloja sekä käytäviä. Työvuorot sijoittuvat ma – su klo 6 – 22 välille. Etsimme työntekijöitä 3.7 – 8.8.19 ajalle.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja pystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulta löytyy ajokortti ja kulkupeli, alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti - nämä katsotaan eduksesi.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


Olemme tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.