Siivoojia Rovaniemelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Etsimme nyt RTK-Palvelulle Rovaniemelle siivoojia.

Siivoojana pääset osaksi mukavaa siivouspalvelun tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa vastaten osaltasi asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä siivousalan koulutusta, aiempi alan kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tulet saamaan tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja osaavien työkavereiden tuen. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti ylläpitosiivousta. Siivouskohteita on monipuolisesti rappusiivouksesta toimistosiivoukseen sekä liiketiloista junasiivoukseen. Hakijalla ripeys, oma-aloitteisuus, vastuuntuntoisuus ja ylpeys oman työn laadusta ovat valttia! 

Töitä tarjolla niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Muista myös kertoa hakemuksellasi, kuinka olet käytettävissä, eli minkä verran olet valmis työskentelemään. Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi kotisivuillamme jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- asiantuntija Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot